Najczęściej zadawane pytania
Sprzedaż biletów
Jak mogę wstrzymać lub usunąć ofertę?
Możesz wstrzymać ofertę z poziomu swojego konta albo trwale ją usunąć, zanim zostanie sprzedana.
Aby wstrzymać ofertę:
- Przejdź do swojego profilu.
- Otwórz Listings.
- Wybierz ofertę, którą chcesz wstrzymać.
- Kliknij przełącznik w sekcji Status.
Oferta zostanie od razu wstrzymana, a Status zmieni się na "paused". Możesz ją ponownie aktywować w ten sam sposób. To przydatne, jeśli chcesz zapobiec sprzedaży, gdy sprawdzasz lub edytujesz szczegóły, takie jak cena, liczba biletów albo opcje dostawy.
Aby usunąć ofertę:
- Rozwiń ofertę, klikając strzałkę po prawej stronie.
- Otworzy się nowe okno.
- Kliknij "Delete Listing".
Spowoduje to trwałe usunięcie oferty i nie będzie można jej ponownie aktywować. Możesz to zrobić tylko przed dokonaniem sprzedaży. Jeśli po sprzedaży zauważysz coś nietypowego w swojej Listing, skontaktuj się z nami od razu.