Gyakran ismételt kérdések
Fiók és beállítások
Hogyan törölhetem a Seatpin-fiókomat?
A fiókodat akkor tudod törölni, miután lezártál minden nyitott tevékenységet, és az utolsó eseményed után eltelt 7 nap.
Mielőtt törlöd a fiókodat, győződj meg róla, hogy nincs:
- Aktív hirdetésed
- Aktív eladásod
- Aktív vásárlásod
- Függőben lévő kifizetésed
Ezután kövesd ezeket a lépéseket:
- Nyisd meg a Beállítások menüt
- Válaszd a "Kapcsolat" fület (az appban koppints a második legördülő menüre, hogy megjelenjen)
- Válaszd a "Fiókom törlése" lehetőséget
Ha többet szeretnél megtudni az adatvédelmi gyakorlatunkról, vagy személyes adatokat szeretnél kérni, látogass el bármely Seatpin oldal alján található "Adatvédelmi tájékoztatóhoz", vagy nyisd meg közvetlenül az Adatvédelmi irányelveinket.