Întrebări frecvente
Cont și setări
Cum îmi pot șterge contul Seatpin?
Îți poți șterge contul după ce ai încheiat orice activitate deschisă și la 7 zile după ultimul tău eveniment.
Înainte să îți ștergi contul, asigură-te că nu ai:
- Anunțuri active
- Vânzări active
- Achiziții active
- Plăți în așteptare
Apoi urmează acești pași:
- Mergi la Setări
- Selectează fila „Contact” (în aplicație, atinge al doilea meniu derulant pentru a o vedea)
- Selectează „Șterge contul meu”
Dacă vrei să afli mai multe despre practicile noastre de confidențialitate sau să soliciți informații personale, vizitează „Notificarea de confidențialitate” din partea de jos a oricărei pagini Seatpin sau mergi direct la Politica noastră de confidențialitate.